![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Iesaku Afro Samurai.
5 epizodes, pagaidām ir tikai 3. Katru piektdienu iznāk pa epizodei... Diezgan asiņains ![]() http://www.afrosamurai.com/ This post has been edited by dcrow: Jan 19 2007, 16:32 -------------------- |
![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Peronīgi ir lietas, kas man patika un, kas ne, bet ir intresanti paskatīties krustojumu starp amerikāņu un japānas animāciju kulturām vienīgais ja tur nebūtu tik daudz hip hop.
Ah jā ir gaidāmas jaunas sērijas 2009 janvārī. -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Peronīgi ir lietas, kas man patika un, kas ne, bet ir intresanti paskatīties krustojumu starp amerikāņu un japānas animāciju kulturām vienīgais ja tur nebūtu tik daudz hip hop. Ah jā ir gaidāmas jaunas sērijas 2009 janvārī. Es domaaju, ka bez taada daudzuma hip hopa tas viss nebuutu pat uz pusi tik stiliigs ![]() Well, jaasaka, ka pati anime nau nekas tik iipashs, stiliigi kautinji, daudz asinju, vienkaarsh sizhets, bet tai bija kkas tik forsh, proti joks par Afro side kicku ( kaitinosho niggu ar baltajiem matiem). Taa ka jaaiesaka cilveekiem kas pee pirmajaam 10 minuuteem izdzeesa visu animi, novilkt to un noskatiities liidz galam, jo ir veerts... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |