![]() |
![]() |
Selene () |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-June 08 ![]() |
Es dzgan cītīgi lasīju topiku par to,kur var mācīties Japāņu valodu,un kā katrs vēlas mācīties,meklē iespējas vai kā jau mācās.
Nu tad,tākā topiks dzgan sens,gribējās jautāta kā Jums visiem ir veicies? :] Kādu veidu izvelējāties? Cik tālu esat tikuši [piem,.kursi,skolas] ? Kādi ieteikumi citiem? ![]() |
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man ir jautājums tev, Tigra. Vai tad RKV māca gan Ķīniešu gan Japāņu valodas vienlaikus vienai klasei? Vnk man kursa biedrene pabeidza RKv un viņa sacīja, ka izvēle esot bijusi Japāņu+ kkāda vai spāņu vai franču vai nu kkāda vēl no Eiropas valodām un Ķīniešu+ kkāda no eiropas valodām. Bet varbūt es, protams, ko jaucu atkal, XD. Kā tad īsti ir? ![]() Nā, var mācīties gan ķīniešu, gan japāņu. Sistēma ir vienkārša. Ir pirmā valoda un otrā valoda, pirmā valoda ir vai nu spāņu, vai japāņu, vai vācu un otrā valoda ir vai nu ķīniešu, vai franču, vai krievu. Jāizvēlas viena no pirmām un viena no otrām, un to arī mācās. Es mācos japāņu un ķīniešu. Šādu komplektāciju izvēlējās tikai trīs cilvēki no trīsdesmit. Pārējie ņēmā vienu austrumu un vienu eiropas. Ak tā. ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:13 |