![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Luudzu izpauziet savu viedokli par Hellsing, jo tas bija mans pirmais anime ko es redzeeju... (atskaitot dazus hentajus
![]() P.S. Man vinjsh likaas tiiri nekas atskaitot nobeigumu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Skabais |
![]()
|
Unregistered ![]() |
lasu tautas atsauksmes un brinos - tiesam tik svaki jums gaja skola ar sacerejumu rakstisanu!? kas tas par viedokli - "man patika"...
1 cilveks pasaka "man patika" - ok, pec tam nakamie 10 atkal to pasu "man patika" - tagad man butu jabut labakam, plasakam, dzilakam, alternativam skatijumam uz so anime!!! (vai vispar da par jeb kadu lietu, kas tiek komenteta) runajot par helsing - it seviski ja ta ir pirma anime - janem vera, ka anime tapat ka kinoindustrija ir dazadi zanri. tapec manuprat helsingu butu jasalidzina ar citiem "briesmeklu" gabaliem - piem: Pet Shop of Horrors, Vampire Princess Miyu, Urotsukidoji utml. teiksu ka ir - uzskatu to par teicamu gabalu - jo seviski, ja apukojam to sava zanra ietvaros. kas tad ir viens no galvenajiem sausmeklu pamatakmeniem? - noskana, gaisotne, atmosfera - sauciet to ka gribat. un seit manuprat Hellsing spid un laistas - lieliska, savdabiga muzika, raksturojoss "voicings" (diemzel nezinu ka tas butu latviski, varonu dizains, sizeta misterija... protams ka anime nav ideala - animacija vareja but detalizetaka - ipasi kas attiecas uz kopejo fonu, ka ari personazi vareja but vairak izstradati/atklati. tacu cik esmu meklejis info/baumas par so gabalu - iespejams, ka projektam saistiba ar cenzuru tika apgiezts budzets, ka ari apcirpts sizets/saturs :(( sobrid ieks manga ir pieejamas pirmas divas dalas. cik noprotu tad ari uz sis manga pamata tika veidota anime. ja kads velas saprast biskum vairak, kas isti notiekas - sadabujiet mangu. vel esmu dzirdejis, ka iespejams parqadisies ari turpinajums, kad tiks pabeigtas atlikusas manga dalas. esmu noskatijies gan japanu val ar angl sub, gan ar angl voiceover - pirmoreiz skatities ietektu ar angl voiceover - vieglak bus uztver, un ari voiceover kvalitate ir salidzinosi reti augsta. bet principa esmu piekritejs lauzu pulcinam, kas skatas orginalvaloda ar sub - vai ta butu anime vai filma. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |