![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
iesaku so gabalu skatities lautiniem, kam tikas gangsterzanrs un ir svarigs sizets (tada sajuta ka skaties nevis epizodes, bet filmu ar 20 partraukumiem).
nenemos spriest ka tur isti bijis - vai nu lautini ir pamanijusies "izspiest" no mazbudzeta projekta "virs videja limena" vai otradak, bet rezultats tapat ir labs. ka jau mineju - lielakas pluss ir sizets (divu draugu/gangsteru dzivesstasts). muzika iederas labi/ papildina noskanu. pie minusiem - diezgan viduveja animacija. ![]() P.S. SAKT SKATITIES NO 2. EPIZODES (pirma epizode ir vienkarsi nokopets gabals no seriala vidus - bridis, kad notiek paversiens sizeta un sakas lielas "razborkas" - drosi vien tas datrits ar domu piesaistit vairak auditorijas - tacu manuprat 1. EPIZODE IR LIEKA UN RADA GREIZU PRIEKSSTATU par serialu). p.p.s. nesen tika izdota pedeja - 26. ep. - pieejams viss serials (ANBU - fansubs) -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pirms laba laika šo noskatījos. Teikšu, ka pirmā sērija mani ieintriģēja. Tā kā pirms tam biju redzējusi vien pāris animes, šī seriāla nopietnība mani iesākumā atbaidīja, bet es piespiedu, sevi pagaidīt nedaudz ilgāk... un 'iemīlējos'. Es jutu līdzi varoņiem būtībā no visas sirds. Īsi sakot- man ļoti patika, sajutos kā vecis
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:23 |