![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Nolēmu, ka beidzot arī man vajadzētu izveidot galeriju ^^ Tiesa neēsmu nekāda lielā māksliniece, bet domāju ka sanak tīri labi. Skanera vai digitalā man mājās nav, tapēc šeit kas jauns paradīsies pēc ilgāka laika.
Tad nu lūk būs, pagaidām, mani 4 labākie darbi - Nju vispār te no sākuma bija domāta maza meitene, tāpēc galva ir lielāka nakā vajadzētu, bet beigās īsti nesanāca tas kas plānots ![]() ![]() Nju te būs Lolita ^^ ![]() Šeit ir domāt ka abi ir iemīlējušies, bet nu pēc ieskanēšanas džeka sejasizteiksme liecina - garlaicība ![]() ![]() Šo meiteni es saucu par Sakuru ![]() ![]() Es zinu ka man ir diezgan padaudz kļūdu, īpaši darbos kuri zimēti no priekšas, bet es esmu pārak slinka lai rakstītu ko par savām kļūdam, tapēc atstāšu šo prieku jums. Am, un vēl, pēc ieskanēšanas krāsas drusku pamainījās + dažas ēnas nevar redzēt, tapēc pie krāsojumā lūgšu nepiekasīties ^^ -------------------- |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
apskatot kikyou ilustrācijas, es iedomājos, kā kikyou žonglē ar citroniem. good one. XD
anyway.. darbi prastā anime stilā. iesaku mēģināt kaut ko citu. labi, visi sāk ar anime stilu, bet ja tas ir jau tavs 20 šāda stila zīmējums, met mieru un mēģini kaut ko citu. tomēr prieks redzēt, ka tavos darbos jau parādās ēnas, ieloces. par krāsām runājot - ir tikai divi varianti. 1 tev ir stulbs skaneris. t.i - pēc idejas darbiem dzīvajā vajadzētu izskatīties nedaudz labāk, un krāsām spilgtākām, ēnām plūstošākām. vai 2 - tev ēnas arī ir zīmētas visu mīlētajā anime stilā, ir kā kluči un izskatās boring. kā jau inu-chans izteicās, (pakkuns) acis ir par lielu. apskati kādas 50, vai vairāk bildes ar cilvēku sejām. tad tev pieleks kurā vietā cilvēkam ir acis, mute, deguns un viss pārējais. iesaku anatomijas grāmatas pašķirstīt. labi, kaut vai tās pašas cilvēku bildes paskatīties. proporcijas pamācīties. šitais viss tev varētu kādu mēnesi aizņemt. patrennējies un tad ieliec kaut ko tiešām jaunu, nevis katru nedēļu, likšanas pēc, ar domu ` nu vajag kaut ko iebāzt otaku, savādāk mans topiks nogrims bezdibeņos`bāzt kaut ko jaunu. gambatte. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |