![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
ŌŌ, jā!
Noskatījos otru reizi; pēc pirmā brauciena biju nedaudz apmulsis - nedēļu pavadīju blenžot sienā un urbinot degunu, bet ir pagājis kāds laiciņš, un nu mans prāts ir izaudzējis varenu bicepsu un krūts muskuli - šoreiz sastūķēju šo darbu man ērtos plauktiņos, tādejādi radot sev ilūziju, ka esmu to pakļāvis un izpratis. Jūtos stiprs kā lācis.. Sākums, protams, diezgan neizteiksmīgs - jaunais talants ar pārējo varzu piekauj sliktos, un līdz 19 sērijai savītās "intrigas", šķiet, pakārtotas tālak sekojošajam. Liekas, ka veidotājs centies šajā garadarbā sabāzt visas savas neordinārās idejas un pārdzīvojumus, tāpēc viss darbs (it sevišķi seriāla beigas ar filmu) nav apskatāms viengabalaini - kopā saliktas pēc būtības savstarpēji nesaistītas fiškas, kas (man) ir interesantas, bet rezultātā dod murgainības sajūtu. Cik sapratu, *veidotājonkuļa* galveinais dzinis viedot šo darbu, bija nesen pārdzīvotā depresija, kas arī izpaužas Sinji vaidēšanā, neizlēmībā, jeb depresijā ar visām no tā izrietošajām sekām. Šajā daļā, liekas, atslēgas vārdi bija "I don't want to be rejected. I want to be needed", kas ir cilvēku egoisma un jebkādas cilvēku tieksmes moto. Ap to arī apaudzētas pēdējās seriāla sērijas. Veidotājs, laikam, dikti bija aizrāvies ar ego analīzi, jo tam visam pa vidu draiskā bizē iepītas tēmas par cilvēka personības viedošanos (tās (unikalitātes) ne/esamību) un personības esību citu prātos. Pavisam cita lieta ir AT Field'i un visa dzīvā zupa, savulārt atkal citā kulē bāžams ir Dieva, Ādama, Ievas un cilvēku rašanās loģiski-bioloģiskais izskaidrojums. Kāds rakstīja, ka šie paši notikumi tik pat labi varētu norisināties citā vidē un laikā, bet atļaušos nepiekrist - šķiet, tieši tāda vide pati radās saliekot kopā visas veidotāja iecerētās idejas un nekur citur, kā tieši tādā ego-teo-psiho-hi-tech-vidē tas nevarētu notikt - to visu nevarētu sasaistīt. Videi netika pakārtoti notikumi, tēli un idejas, bet otrādi. Jūtos viņam sirdī tuvs, jo pats tā daru.. AK! *birst asaras un skan Radiohead - No Promises* Lasīju, ka nemotivēta visa sevis ietekmējošā analīze skaitās šizofrēnija - jau sāku izjust vēlmi saspārdīt ledusskapi. This post has been edited by CirvjaKaac: Aug 4 2008, 03:15 -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
isteniba si ir anime kura man no visam redzetajam patika vismazak(maz esmu redzejis) un beigas sakas totals SHIZO sviests...vareja but vairak actiona ar EVU un vareja labakus specefektus izveidot...vini palaidAto sviestu beigas tapec ka viniem nebija ko radit...visas idejas bija izsmeltas attieciba uz engelu uzbrukumiem..un ciinu ar pedejo engeli varej paradit vismaz 2serijas ar daudzam problemem ta iznicinasana...nevis kkadu GAY seriju..."oh youh have betrayed my heart i thought he loves me" wtf...
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
isteniba si ir anime kura man no visam redzetajam patika vismazak(maz esmu redzejis) un beigas sakas totals SHIZO sviests...vareja but vairak actiona ar EVU un vareja labakus specefektus izveidot...vini palaidAto sviestu beigas tapec ka viniem nebija ko radit...visas idejas bija izsmeltas attieciba uz engelu uzbrukumiem..un ciinu ar pedejo engeli varej paradit vismaz 2serijas ar daudzam problemem ta iznicinasana...nevis kkadu GAY seriju..."oh youh have betrayed my heart i thought he loves me" wtf... Evai faktiski ar (tipisku) Mech animi nav nekāda sakara - ja gribās lūrēt uz robotiem skaties Macross * (visas N-sērijas/sezonas) vai arī gabalus kaa Full Metal Panic utt.. Nav drošvien ieteicams arī skatīties - es pat teiktu zem 20 gadiem (vismaz).. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |