![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
![]() 1)saakumaa taa.... mana paslaiciigaa Hdd i 40 GB.... 2)Man bija PS1,bet es to iznomaaju kaadam un tam tas norspraaga,taadeeļ man tagad vairs nav PS1... *cry* 2) Mans jautaajums.......... ~ Es tajaa www.yes.lv vai kaa tos lapu sauc(Kautkaada kur var pirkt šaadas/taadas lietas[Kaads to i meeģinaajis?aatri tie pieved?]) redzeeju smukus 300GB ^__^ kurus es labpraat pirktu,bet..... ~taa ka mans PS1 sapliisa man jau gribeetos ariii to...,bet taa ka tagad i arii taads PS2 es domaaju to pirkt....(Tee tad mazs jautaajums pa to PS2 tiem kuriem i tas... vai uz PS2 iet pilniiga visas PSX/1 speeles(Man i paaris kuras man diezgan patiik),vai tur i arii taadas kuras neiet?) ~~... n tad mans jautaajums.... ko juus man te ieteiktu pirkt? 300GB vai PS2? ![]() PS: #Mans Pc i jau paaris gadu(5~6) vets un nav iipaši uzlabots taadeeļ taadas iiipašas speeles uz taa arii neiet...(Pietam man vajadzees HL2, ![]() #Bet man atkal taada prob.,ka es esmu.. ehm,kaa to vareeetu teikt?Leechers?Vai kaa tos sauc?kuri nevar nekad izbeigt laadeet? ^^" taadeeļ mans HDD i vienmeer apmeeram 98% pilns.... ^^"....... N tad paliidziet man..... he,he... ^^" -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
tev pašam neliekās... muļķīgi... prasīt kādam lai izstāsta ko tev pirkt ? tu tiešām domā ka kāds cits var zināt labāk ko tu gribi nekā tu pats ?
nu labi... tā kā es pēdējajā laikā praktiski neko nespēlēju tad es teiktu ka tev ir jāpērk HDD... nu PS2 jau ar ir tā vērts... un cik zinu tad iet visas PSX spēles tikai MemoryCard gan vajag no PSX ( itkā )... vispār jau PSX var samērā normāli emulēt uz PC... a PC upgreidot priekš spēlēm gan nav jēgas... personīgi es nevaru nosaukt i pāris jaunu vai vēl neiznākušu spēļu kuras būtu vērts spēlēt... kas attiecās uz HDD... nav jau īsti jēgas pirkt vēl vienu... nu kaut vai ja tu nopērc 300g tad tā pat kādreiz viņi beigsies... un ko tad ? vēl vienu HDD pirksi ? nu var jau tā ja nauda ir... bet izdevīgāk ir paņemt DVD-/+R/RW... pats nesen nopirku pa 75 Ls un 4.7g matrica izmaksā 0.89 Ls nu tā... raksti gan tu stipri dīvaini... kaut kādi traucējumi pa vidu... ![]() ā un btw labāk nevis yes.lv bet paskaties shop.lv... -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |