![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
Arashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-September 08 ![]() |
Sameeraa interesanta varbuut taapeec ka netipiska.. Man patik filozofiskas filmas unj it iipashi anime... Es kko sapratu kas bija domaats peedeejaas divaas seerijas unj veel vairaak lietu veeljoprojaam nesapratu... Vinja tieshaam liek aizdomaaties, heh... Manupraat, vjg vairaak par vienu reizi sho anime noskatiities, lai saprastu labaak....
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
. Manupraat, vjg vairaak par vienu reizi sho anime noskatiities, lai saprastu labaak.... vot tas ir pareizi man paranoia agent aizgaja ar 3reizi..bet red garden bish ir japiedoma pie ta ka vinas ja sanak ka ir mirusasa,,ka vinas paradas dzivajiem cilvekiem un vel kkadas fin4as... vot to es nerubiiju..bet par anime skatisanos vairakas reizes tam es piekritu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |