![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Papriecājieties!
![]() Ievērojiet - animes festivāls visu laiku tiek spītīgi dēvēts par animācijas festivālu Nez ko viņa gribēja lai tur rāda? Rozes Stiebras kricelējumus???? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
sory es ātrumā uzmaucu bez garumzīmēm un pieturzīmēm bļāviens es pēc dabas esmu ļoti mierīgs cilvēks bet šinī situācija gribas mesties uz to viņu atvainojiet fuc... redakciju un saakt skaļi lamāties murgi
fah es vēl biju tas kau ko purkšjēju par vecuma ierobežojumiem nu kā lai neliek viņus ja sabiedrība ir šitāds debīlisms brr sabojāja bikiņ visu prieku par anime svētkiem latvijā galvenais lol tā autore vispaā neiebrauca pako raksta animācijas festivāls redz kur tikai korejiešu un japāņu animatoru darbi brr ![]() Ļoti ceru ka tagad nepanesīsies uz kite niņa scroll un mezzo forte dzelteno žrunālistu pūļi vakara ziņas fakts sensācija utt un pēc tam rakstīs šausminošas atsauksmes par to ko rādīja rīgas kinoteātros nabaga latvijas bērniem ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |