![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Papriecājieties!
![]() Ievērojiet - animes festivāls visu laiku tiek spītīgi dēvēts par animācijas festivālu Nez ko viņa gribēja lai tur rāda? Rozes Stiebras kricelējumus???? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Aviizees raksta tikai taisniibu... un tam daudzi patieshaam tic. Forshi sachakareeja viens cilveeks daudzu tuukstoshu domas par anime. Reizeem manii ir taadas tieksmes kljuut par anarhistu, nojaukt visu pastaavosho iekaartu, lai celtu jaunu...
Tajaa rakstaa jau taa aprakstiits, it kaa anime buutu viena vieniiga perversija un vardarbiiba... un taadu bildi veel ielikt... Nosauc pashas sliktaakaas lietas, ko vareeja nosaukt, un peec tam kaa plusu ieliek tikai to, ka izmantota jaunaakaa datortehnologjija... Miyazaki mati no galvas izkristu to lasot. Un beigaas taa fraaze "iespeejams, fesivaakaa redzeeto kaads sauks par maakslu", kas lasiit lasiijaas ar uzsvaru uz vaardu "iespeejams"... Savu rakstu arii ieliku virs paraksta "Edgars", bet domaaju, ka taa kopiju buutu jaaaizsuutas uz visaam iespeejamaam vietaam, kur var pasuudzeeties par attieciigaas aviizes darbiibu. Man gan nav talants visas taas vietas atrast, bet, ja Yume atradiis, aizsuutiishu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:54 |