![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Luudzu izpauziet savu viedokli par Hellsing, jo tas bija mans pirmais anime ko es redzeeju... (atskaitot dazus hentajus
![]() P.S. Man vinjsh likaas tiiri nekas atskaitot nobeigumu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Noskatījos TV
Gribu sev vampīru-kalpu. Tas arī viss, vairs nekas tajā animē man īpaši necopīja. Banālā jauniņo vampīrēnu problēma-emocionāla pretestība asinīm, briesīmgi nepatika Arucar... kā viņu tur mētelis- tikai divas briesmīgi stipras krāsas. Kaut kāds izgriezts izskatījās. Tajā pasaulē ražo tikai apaļas brilles utt. Nu vispār dizains un noskaņa ir ļoti labs. Nerada asociācijas ar gotisku vaimanāšanu, kādas man rodas iedomājoties vampīrus vispār. Patika, kā attēlotas šausmas, kuras vampīri spēj iedvest, spešel spējas utt. This post has been edited by FuschichO: Oct 23 2008, 19:50 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |