![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ui, cik sen šito biju skatījusies!!!
Man domāt, vietām vajadzēja kārtīgāk piestrādāt pie vilku anatomijas, jo viņi reizēm izskatījās kā rotaļlietas. Čari man ļoti patika. Koncepts. Puķu meitene šķita nedaudz nesmuka, laikam acis pārāk lielu un pārāk tuvu, nezinu, bet noskaņa bija apokaliptiska un romantiska. Jā, varbūt 'romantisks' ir īstais vārds kā to visu raksturot. Tieksme pēc kaut kā laba un gaiša... pēc paradīzes. Es gribu, lai cilvēki par to biežāk iedomātos un lai tiem rastos vēlme savu pasauli un savu ikdienu padarīt par paradīzi. Gribu, lai romantiskie cilvēki neizmirst kā vilki šajā animē, bet aug vairumā un kvalitātē. Pretējā gadījumā nākotne būs tikpat nemīlīga kā tur attēlotā. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |