![]() |
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Oficiālā mājaslapa - http://www.indie-psc.com/sug/
Grupas dalībnieki: Takeru (武瑠) - Vocals Masato - Guitar Yuji - Guitar Chiyu - Bass Mitsuru - Drums (formerly Aoshi/葵熾) Heavy Positive Rock. Oshare kei. ![]() Jaunākās bildes. [omg. Takeru mati ir rōzā. o.o .. nāksies pierast..] Takeru MITSURU masato Chiyu yuji Nu tad tā. Man vislabāk patīk dziesmas butterfly boy un Love Scream Party. Un vēl, protams, Takeru. ^^ Visi videō, kuri viņiem ir iznākuši līdz šim - spied šeit. Droši vien maz cilvēku ir kas klausās vai visp zin šo grupu, bet tagad zinās. Topiks priekš viņiem. =] ![]() Pozitīvi. ^^* This post has been edited by Art`a.: Oct 25 2008, 16:39 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es nepieņemu tadu izteiksmes veidu kāds ir šai grupai un kustībai, nevis Tevi kā personu
![]() Protams, es un citi modi varētu kikot un banot cilvēkus, kas uzbrauc par to, ka kāds ir citādāks, un tas jau tiek darīts, bet dažbrīd atšķirās arī uzskati par to, par ko būtu jābrīdina un jāiejaucas diskusijās. Lai gan, protams, tas ir grūtāk, tomēr iesaku uzaudzēt biezāku ādu, dzīvē noteikti noderēs ![]() Gomen par offt. šajā pavedienā ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 07:47 |