![]() |
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Oficiālā mājaslapa - http://www.indie-psc.com/sug/
Grupas dalībnieki: Takeru (武瑠) - Vocals Masato - Guitar Yuji - Guitar Chiyu - Bass Mitsuru - Drums (formerly Aoshi/葵熾) Heavy Positive Rock. Oshare kei. ![]() Jaunākās bildes. [omg. Takeru mati ir rōzā. o.o .. nāksies pierast..] Takeru MITSURU masato Chiyu yuji Nu tad tā. Man vislabāk patīk dziesmas butterfly boy un Love Scream Party. Un vēl, protams, Takeru. ^^ Visi videō, kuri viņiem ir iznākuši līdz šim - spied šeit. Droši vien maz cilvēku ir kas klausās vai visp zin šo grupu, bet tagad zinās. Topiks priekš viņiem. =] ![]() Pozitīvi. ^^* This post has been edited by Art`a.: Oct 25 2008, 16:39 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Šāds offtopiks nenāks par slinktu. Es vnk gribēju kkur iespraust šo lietu par ''drausmīgo publiku'', jo brīžiem liekas, ka te kāds ienāk tikai tapēc, lai kko gudrāku pateiktu, parādītu ''tu jau neko nesaproti & es esmu vecāks un līdz ar to krutāks'' attitude. Ir jau ok, dažreiz tas ir pavisam vietā, bet reizēm ir jau par traku. :/
Domāju, ka pašiem modiem dažreiz vajadzētu kaut ko stingrāku pateikt tiem, kas sajūtās pārāki par visiem, jo iespējams tikau jūsos tādi lietotāji klausītos.. Eh. bet whateva. Būs labi & vismaz pateicu, ko domāju par šo lietu. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
... jo brīžiem liekas, ka te kāds ienāk tikai tapēc, lai kko gudrāku pateiktu, parādītu ''tu jau neko nesaproti & es esmu vecāks un līdz ar to krutāks'' attitude. Ir jau ok, dažreiz tas ir pavisam vietā, bet reizēm ir jau par traku. :/ Domāju, ka pašiem modiem dažreiz vajadzētu kaut ko stingrāku pateikt tiem, kas sajūtās pārāki par visiem, jo iespējams tikau jūsos tādi lietotāji klausītos.. Eh. bet whateva. Būs labi & vismaz pateicu, ko domāju par šo lietu. ![]() Es ceru, ka neesmu šajā kategorijā. Es tikai izteicu savu viedokli par šo kultūru, mani nekasa tās patērētāji un es nedomāju, ka tie ar kaut ko ir sliktāki, stulbāki etc. Konkrēti šajā gadījumā šie cilvēki visdrīzāk ir ļoti dzīvespriecīgi un viņiem patīk frīkaini ģērbties. Tā kā man normāli cilvēki (cilvēki kas tiecas būt normāli) vispār kā suga nepiesaista, tad es to atzīstu par ļoti labu lietu. Bet taisnība ir tādi cilvēki, kuri ir prasti *irsēji. Tas laikam rodas no nav-ko-darīt vai esmu-nožēlojams-un-lai-celtu-savu-pašvērtējumu-nolikšu-kādu-citu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 07:47 |