![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
![]() AniDB. lejuplaadeet var te. hmm, pagaidaam ir tiaki 1. seerija, bet varbuut es kljuudos. mekleeju guugleet, tachu 2. taa arii neatradu. manupraat, diezgan daudzsoloshs seriaals, spriezhot peec pirmaas serrijas. gaidu turpinaajumu ! This post has been edited by Pinky: Oct 27 2008, 03:43 |
![]() ![]() |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
stils un mūzika patika (starp citu, Shinichiro Watanabe ir vai nu mūzikas redaktors vai producents), bet saturs...
jāsaka, ka 1 sērija man lika vilties- autori pārcentās parādot, cik ļauna ir Hanas audžugimene- vismaz man nelikās, ka bija vajadzība to dzīt visiem galvās kā ar āmuru, ja fakts bija skaidrs jau pēc brokastu ainas. tas protams nav iemesls, lai neskatītos, ceru, ka nākošā sērija savu vēstījumu parādīs nedaudz izsmalcinātāk. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:49 |