![]() |
![]() |
Selene () |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-June 08 ![]() |
Es dzgan cītīgi lasīju topiku par to,kur var mācīties Japāņu valodu,un kā katrs vēlas mācīties,meklē iespējas vai kā jau mācās.
Nu tad,tākā topiks dzgan sens,gribējās jautāta kā Jums visiem ir veicies? :] Kādu veidu izvelējāties? Cik tālu esat tikuši [piem,.kursi,skolas] ? Kādi ieteikumi citiem? ![]() |
![]() ![]() |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Paldies
![]() |
McAnder |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 8-November 08 From: Bauska ![]() |
Man izlasot šo topiku radās jautājums - Vai ir pieprasījums pēc moderno valodu(austrumu šajā gadījumā) speciālistiem?
P.S. iespējams es nepareizi noformulēju jautājumu, bet doma ir vienkārša - piemēram, ekonomistu tagad ir kaudzēm, bet jēgas mazas ![]() -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Man izlasot šo topiku radās jautājums - Vai ir pieprasījums pēc moderno valodu(austrumu šajā gadījumā) speciālistiem? P.S. iespējams es nepareizi noformulēju jautājumu, bet doma ir vienkārša - piemēram, ekonomistu tagad ir kaudzēm, bet jēgas mazas ![]() Labi profesionāļi (speciālisti) vienmēr un visur ir labi pieprasīti. Arī ekonomistu lauciņā -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:16 |