![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Vai tas ir otaku.lv gļuks vai kas? piem. es skatos "filmas" forumu, un kad ieeju iekša - tur pilnīgi nav neviena topica.. bet kad paskatos cik tajā foruma topicu no āras, tur rāda kkur ~ 50? vai man jābut kautkādai speciālai atļaujai? ._.
-------------------- |
![]() ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Paga, paga, Tu smejies tikai par lietām, kas tev nepatīk? Es saprastu, ja es žēlotos vai kautkā tā. Bet es taču tikai mēģināju palīdzēt Pj...
![]() +vēl man par to nepateicās, bet Tev gan. Ak, šī negodīgā pasaule! :/ ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Paga, paga, Tu smejies tikai par lietām, kas tev nepatīk? Es saprastu, ja es žēlotos vai kautkā tā. Bet es taču tikai mēģināju palīdzēt Pj... ![]() +vēl man par to nepateicās, bet Tev gan. Ak, šī negodīgā pasaule! :/ ![]() Paldies Tev, ka palīdzi tiem, kas maldās šai forumā neko nesaprotot. QUOTE Vārdu sakot, diezgan mirusi tā sadaļa ir. ;D .. tas vel ir maigi teikts biggrin.gif Labi, varbūt izvēlējos nedaudz nepareizus vardus, lai izteiktu savu domu (par ko edg man jau paspēja piesieties, paldies), bet nevar noliegt, ka jūs pasmaidījāt par pamirušo foruma sadaļu. edit: p.s. vispār es mēdzu smieties par visu un visiem. *oh, just feel my ego growing* This post has been edited by Ginta: Nov 26 2008, 16:12 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:17 |