![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Vai tas ir otaku.lv gļuks vai kas? piem. es skatos "filmas" forumu, un kad ieeju iekša - tur pilnīgi nav neviena topica.. bet kad paskatos cik tajā foruma topicu no āras, tur rāda kkur ~ 50? vai man jābut kautkādai speciālai atļaujai? ._.
-------------------- |
![]() ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
Ginta, gruuta nedeelja tev ? normaalu sarunu tu uztver kaa uzbraucienu.
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Ginta, gruuta nedeelja tev ? normaalu sarunu tu uztver kaa uzbraucienu. Nē? Es vispār neko vēl neesumu šeit uztvērusi par uzbraucienu. Labi, izvēlējos vienu neprecīzi vārdu, man par to piesējās un es jau teicu, ka mana vaina, piedodiet par pārpratumiem. Ko vēl Tev vajag? Saruna pat jau beidzās, un tad vajag uzrasties kādam rozā zvēram un vēl kaut ko te kasīties. Varbūt Jums visiem ir sliktas nedēļas/dienas/stundas/whatever, ka ieraudzījuši vienu, kam uzbrauc, uzreiz visi skrienat izgāzt arī savas skrājušās negatīvās emocijas? p.s. Un ja gadījumā vēl nesapratāt - nevajag neko no tiko teiktā uztvert pārāk nopietni. :3 (<- see I put one for you.) This post has been edited by Ginta: Nov 28 2008, 11:28 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:14 |