![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
esiet cilveki un palīdziet skolnieciņam laicīgi nodot ZPD, t.i. aizpildiet manu patauju
![]() http://www.visidati.lv/aptauja/217533648/ ps. tik nelasiet lekcijas ka viss jadara laicīgi - pasi tak skolā esat gājusi va išobrīd apmeklējat so necciešāmo iestādi ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Tas nu gan nav smuki. Skolai jau noteikti nav ne vainas. Pie Tavas nepatikas var būt vainīgi tikai (ne)skolotie biedri, neprofesionāli pedagogi vai Tu pati, ne skola kā tāda. nu skola nav briesmīga, es vnk ta uzrakstīju jo runa bija par ZPD un tā vot ir stunda ko es neciešu (un neapmeklēju ![]() nav atļauts iziet ārā no skolas kamār nav beigušās stundas, vienmēr piesmacis gaiss tā ka nevar normāli paelpot, bet logus vaļā tev neļauj taisīt utt. nevar iet ārā? ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
nav atļauts iziet ārā no skolas kamār nav beigušās stundas, vienmēr piesmacis gaiss tā ka nevar normāli paelpot, bet logus vaļā tev neļauj taisīt utt. nevar iet ārā? ![]() ![]() ![]() Nu bet patiešām mums neļauj, nu vismaz kad mans klasesbiedrs atvēra uz viņu uzbļāva mācību pārzine, lai taisa ciet. Jā, nevar iet ārā. Tikai pavasarī mūs izlaiž pa sporta laukumu pastaigāt. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:15 |