![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Skatos, ka tēma sāk aktualizēties
![]() Puma: Rīga nav tikai Centra rajons. Rīga ir arī tādi jauki stūrīši kā Māras dīķa apkaime (kurā var sastapt ne tikai "mētelīšu virinātājus"), Biķernieku mežs u.tml. Rīgā ir visai daudz zaļo zonu ar ūdeņiem. Un kā likums tiem cauri vai blakus ved dažādi ceļi, kas daudzām vardēm kļūst par mūža mājām. Viens ierosinājums varētu būt brīdinājuma zīmju izvietošana uz ceļa, kā to izdarīja vienas skoliņas bērni kaut kur Vidzemē (neatceros kur tieši). Un efekts bija pārsteidzošs, tajos ceļa posmos kur agrāk bija 10 sabrauktas vardes uz kvadrātmetru nu ir grūti vispār saskatīt kādu sabrauktu vardi, jeb kā bērni saka - plakanvardi. Sigfa: tas ierosnājums par lidaparātiem nav ekonomiski un arī racionāli pamatots. Padomā pats, kurš var atļauties iegādāties sev heli, vai mazu lidmašīnīti tipa Cesna? Tādu nav daudz. Kurš var un grib iziet sarežģītus pilota kursus? Tādu arī nav daudz. Bez tam, jo vairāk būs lidaparātu jo vairāk būs arī cietušu putnu. arī ideja par protestu ir bezperspektīva, ja nu vienīgi ar mērķi piegriezt sabiedrības uzmanību šai milzīgajai problēmai, vai arī pieprasīt valdībai vai pašvaldībām rūpēties par jau minēto zīmju izvietošanu, vai arī policistu dežūras nozīmēšanu problēmposmos (tur kur varžu migrācija ir visizteiktākā). Ar kaut ko ir jāsāk, dārgie draugi! P.s. Bet kāda mums vispār daļa gar tām vardēm? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:21 |