![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
bet par vardēm, par vardēm... par mūsu sāpju bērnu.
deBUGa: vardes pasludināšana par svēto dzīvnieku varētu būt izeja, tikai tad viņas pārlieku savairosies un gribot negribot nāksies kāpt uz galvas. Varbūt iesākumā varētu mēģināt ar kādu konkrētu sugu, tā teikt pilotprojektu uztaisīt, piem., zaļās kokvardes pasludināt par meža dieva (kaut kāda tur) svēto dzīvnieku. Ja tas veiksmīgi tiks realizēts tad jau varēs sugu skaitu paplašināt, pieķerot klāt arī krupjus. Galvenais priekšdarbs ko vajag veikt ir mītu radīšana. Piem., ieraudzīt vardi nozīmē laimīgu visu nākamo nedēļu vai ja krupis uzčurā uz rokas (un viņi to noteikti izdarīs) tad būs samtaina āda. Nu kaut ko tam līdzīgu. Tad kad tas būs tautās iegājies tad nebūs grūti ieviest arī varžu/krupju/tritonu vobšem abinieku kultu. Un tad jau vardes sabraukšana uz ceļa beigsies ar publisku nopēlumu, tas būs līdzvērtīgi urinēšanai gaišā dienas laikā autobusa pieturā (tas jau ir gadījums no dzīves). edg: pret ķimikālijām ir jācīnās jo tās iznīcina varžu dabīgo vidi. Bet kā, kā? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:33 |