![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 20:18) Piedaavaaju radikaalaaku risinaajumu: Salasiit kopaa gaishaakos cilveeces praatus - biologus, matemaatikjus, militaaristus u.t.t. un kopiigiem speekiem pieraadiit, ka vardes nemaz need vai pat nemaz neeksistee, taatad taas nav jaabaro... parasrajiem ljautinjiem. To driiks dariit tikai pasaulslaveni un attieciigi doktora graadu ieguvushie filozofi (un tikai pienjemot no preteejaa). Lai to daudz maz veiksmīgi varētu realziēt ir radikāli jāsamazina varžu populācija un tās jālokalizē īpašās svētvietās, kas vienkāršiem ļažiem ir pieietamas reizi gadā un arī tad ar lielu bijību drīkst uzlūkot tikai vardes pleznu un ja varde šajā brīdī iekurkstās, tad tas nozīmē, ka tā ir izrādījusi īpašu labvēlību publikai. Vardes glorifikācija nenotiks veiksmīgi, ja katrā piemājas dīķī būs čupa varžu. Kas tad tas par svēto dzīvnieku? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |