![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 20:31) QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 20:17) Zinat ko es vēlos? Vienu lielu meteorītu, kas ietriecas zemeslodē un sašķaida šo planētu sīkās druskās. Taču tam jānotiek līdz tam laikam, kad cilvēks kļūst pietiekami zinošs, lai sāktu kolonizēt citas planētas. Tāds lūk anti humānists es esmu. ā un vēl, es vēlos, kaut es to mirkli pats arī piedzīvotu ![]() Redzi, ShinChan, tu neapzinies, ka tad, kad shis meteoriits jau tuvosies zemei, un visi to zinaas, kaadas buus cilveeces saapes. Taas paarspees visu, kam tu jelkad buutu ticeejis. Tev liksies, ka tik traki tachu nevar buut, bet taa buus. Tu domaasi, ka cilveecei to taa nebuutu jaauztver, bet vinja to taa uztvers - ar mokaam un cieshanu pilna. Tu nespeesi taas tureet, tu jutiisies vainiigs par savu veelmi. Tu veeleesies, lai nekad nebuutu to veeleejies. Un neuzradiisies varonji, zeme ies bojaa... Un tu iesi bojaa psihologjiskaas saapees. Laikam neuztvēri manu domu. Es nevēlos lai bojā aiziet daļa cilvēces, vai arī lai tas notiek ilgstošā procesā. Es nevēlos kaut kādu stulbu kodolkaru, kur izdzīvo sauja cilvēku un mitinās kaut kādās post-nuclear megapolēs pamazām mutējot. Es vēlos visu un uzreiz. Viens acu mirklis, nekādu sāpju nekādu ciešanu - bija Zeme un vairs nav. Kaut kāds punkts visumā. Nekādus absudrus grēku plūdus, kur rescue team izlābj visas sugas un visi pēcāk dzīvo un vairojas laimīgi. Sauc to par absolūtu iznīcību. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 20:38) Laikam neuztvēri manu domu. Es nevēlos lai bojā aiziet daļa cilvēces, vai arī lai tas notiek ilgstošā procesā. Es nevēlos kaut kādu stulbu kodolkaru, kur izdzīvo sauja cilvēku un mitinās kaut kādās post-nuclear megapolēs pamazām mutējot. Es vēlos visu un uzreiz. Viens acu mirklis, nekādu sāpju nekādu ciešanu - bija Zeme un vairs nav. Kaut kāds punkts visumā. Nekādus absudrus grēku plūdus, kur rescue team izlābj visas sugas un visi pēcāk dzīvo un vairojas laimīgi. Sauc to par absolūtu iznīcību. Tu laikam nepieljauj domu, ka cilveece no taada attiistiibas scenaarija var izvairiities? Un vispaar, atljauj tachu cilveecei saakt attiistiities arii uz citaam planeetaam, jo vienmeer pastaavees vecais labais choms melnais cokjis, kas panjems Saules sisteemu par uzkodaam brokastiis. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:36 |