![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tas par ko jūs abi runājat sasaucas ar Platona funktieri. Vinš to vēlējās attiecināt uz valsti un sabiedrību, taču derēs arī mūsu gadījumā. Taču šī smadzeņu skalošana ir jāveic pārdomāti, nekādas paviršības te nedrīkst pieļaut kā tas bija gadījumā ar komunisma celšanu. Metodēm ir jābūt radikālām.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 20:41) Tas par ko jūs abi runājat sasaucas ar Platona funktieri. Vinš to vēlējās attiecināt uz valsti un sabiedrību, taču derēs arī mūsu gadījumā. Taču šī smadzeņu skalošana ir jāveic pārdomāti, nekādas paviršības te nedrīkst pieļaut kā tas bija gadījumā ar komunisma celšanu. Metodēm ir jābūt radikālām. Radikaalas metodes nebuus iistais panjeemiens. Radikaaliem jaabuut meerkjiem, radikaaliem jaabuut celjiem, kaa pie meerkjiem nokljuut, bet metodeem, kaa pa shiem celjiem paarvietoties ir jaabuut taadaam, lai cilveece uzskatiitu, ka attiistiiba ir notikusi pati no sevis, neviena iipashi nevirziita. Ja metodes buus radikaalas, tad cilveekaa radiisies pretestiibas speeks. Ja veelies par sho teemu parunaat, varu tev iedot manis rakstiitu specially for Crash apcereejumu par nacionaalisma teemu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:35 |