![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 20:47) [Tu laikam nepieljauj domu, ka cilveece no taada attiistiibas scenaarija var izvairiities? Un vispaar, atljauj tachu cilveecei saakt attiistiities arii uz citaam planeetaam, jo vienmeer pastaavees vecais labais choms melnais cokjis, kas panjems Saules sisteemu par uzkodaam brokastiis. Nezinu kā ar melno cokji, bet Saulei pashai resursa pietiks vēl kādiem 100 miljoniem gadu, tas mani galīgi neapmierina. Un visas sugas iznīkst, kāpēc, lai cilvēks būtu izņēmums? Vēl jo vairāk, ka tas ir pelnījis iznīkt, jo pats uz to mērķtiecīgi iet. Tad kāpēc, lai tas nenotiektu ātri un nesāpīgi? Hmm, tomēr beigu galā esmu humānists ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 20:54) QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 20:47) [Tu laikam nepieljauj domu, ka cilveece no taada attiistiibas scenaarija var izvairiities? Un vispaar, atljauj tachu cilveecei saakt attiistiities arii uz citaam planeetaam, jo vienmeer pastaavees vecais labais choms melnais cokjis, kas panjems Saules sisteemu par uzkodaam brokastiis. Nezinu kā ar melno cokji, bet Saulei pashai resursa pietiks vēl kādiem 100 miljoniem gadu, tas mani galīgi neapmierina. Un visas sugas iznīkst, kāpēc, lai cilvēks būtu izņēmums? Vēl jo vairāk, ka tas ir pelnījis iznīkt, jo pats uz to mērķtiecīgi iet. Tad kāpēc, lai tas nenotiektu ātri un nesāpīgi? Hmm, tomēr beigu galā esmu humānists ![]() Cilveeks ir iznjeemums, kas redzams no cilveeces attiistiibas. Tarakaani ir izdziivojushi baigi baigi ilgi. Un tas, ka cilveeks meerkjtieciigi iet uz izniiciibu, ir tikai tavs pienjeemums. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:26 |