![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 20:53) Radikaalas metodes nebuus iistais panjeemiens. Radikaaliem jaabuut meerkjiem, radikaaliem jaabuut celjiem, kaa pie meerkjiem nokljuut, bet metodeem, kaa pa shiem celjiem paarvietoties ir jaabuut taadaam, lai cilveece uzskatiitu, ka attiistiiba ir notikusi pati no sevis, neviena iipashi nevirziita. Ja metodes buus radikaalas, tad cilveekaa radiisies pretestiibas speeks. Ja veelies par sho teemu parunaat, varu tev iedot manis rakstiitu specially for Crash apcereejumu par nacionaalisma teemu. Dod tik šurp. Man ar viņu ar bija par sho tēmu saruna. Ja reiz mēs uzstādām tādu mērķi, pag, kāds tas bija, ak jā, vardes rullzzz, tad jārēķinās ar zināmu opozīciju vienalga vai tu lieto pātagas vai burkāna metodi (vai abus kopā). Mans piedāvājums varētu būt'bērnu atšķiršana no mātēm jau uzreiz pēc dzimšanas un audzināšana īpašās iestādēs, kas speciāli paredzētas smadzeņu skalošanai. Efekts būtu vienreizējs (Orvela "1984" un filma "Equilibrium" varētu kalpot par paraugu). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:35 |