![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa katrs kurs ies uz festivalu pasaka uz kadiem seansiem ies...aa un tad kad viss forums satiksies
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt?
Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 1 2004, 17:18) mha, jā, dari to.. nez kāds tels tev varētu būt? Ā , cilvēki, man jautajums- es atceros kādu laiku atapakaļ pret cospley'u te bija visai negadīva attieksme, kāda ir tagad, kad tas bija pie mums? Es vairs nevaru objektīvi novērtēt, jo man bija gaužām jautri taja piedalīties. attieksme pozitīva fotogrāfēties paskatīties ok bet piedalītie nē -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:45 |