![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 21:04) Ir ljoti liela atshkjiriiba, vai lieto paatagas vai burkaana metodi. Ja lieto paatagas metodi, ir ljoti liela opoziicija, jo opoziicija ir pret visu, ko uzspiezh. Ja lieto burkaana metodi, tad taa no aarpuses neizskataas peec uzspieshanas, taa izskataas peec taa, ka tu pats esi izdariijis izveeli. Un ja jau tu pats izveeleejies - pret ko opozicioneesi? Taapeec burkaana metode ir vieniigaa atbalstaamaa, nekur neder paatagas metode. Bet kā? Kā tu no brīva prāta bez lielas propagandas un represīvā aparāta spēsi cilvēkos ieviest apziņu ka jārīkojas ir tieši tā un ne citādi. Pārliecināšanas metodēm pašām ir jābūt pārliecinošām gan idejiski gan, ja nepieciešams fiziski. Ar vienu pašu burkānu te būs par maz, jo cilvēki redzēs, ka tiem nākas atteikties no daudzām līdzšinēām savas dzīves kvalitātēm tikai tamdēļ, lai vardes varētu dzīvot laimīgi. Ar pātagu, ar pātagu viņus. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 15:55 |