![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 20:53) Radikaalas metodes nebuus iistais panjeemiens. Radikaaliem jaabuut meerkjiem, radikaaliem jaabuut celjiem, kaa pie meerkjiem nokljuut, bet metodeem, kaa pa shiem celjiem paarvietoties ir jaabuut taadaam, lai cilveece uzskatiitu, ka attiistiiba ir notikusi pati no sevis, neviena iipashi nevirziita. Ja metodes buus radikaalas, tad cilveekaa radiisies pretestiibas speeks. Ja veelies par sho teemu parunaat, varu tev iedot manis rakstiitu specially for Crash apcereejumu par nacionaalisma teemu. Dod tik šurp. Man ar viņu ar bija par sho tēmu saruna. Ja reiz mēs uzstādām tādu mērķi, pag, kāds tas bija, ak jā, vardes rullzzz, tad jārēķinās ar zināmu opozīciju vienalga vai tu lieto pātagas vai burkāna metodi (vai abus kopā). Mans piedāvājums varētu būt'bērnu atšķiršana no mātēm jau uzreiz pēc dzimšanas un audzināšana īpašās iestādēs, kas speciāli paredzētas smadzeņu skalošanai. Efekts būtu vienreizējs (Orvela "1984" un filma "Equilibrium" varētu kalpot par paraugu). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 20:59) QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 20:53) Radikaalas metodes nebuus iistais panjeemiens. Radikaaliem jaabuut meerkjiem, radikaaliem jaabuut celjiem, kaa pie meerkjiem nokljuut, bet metodeem, kaa pa shiem celjiem paarvietoties ir jaabuut taadaam, lai cilveece uzskatiitu, ka attiistiiba ir notikusi pati no sevis, neviena iipashi nevirziita. Ja metodes buus radikaalas, tad cilveekaa radiisies pretestiibas speeks. Ja veelies par sho teemu parunaat, varu tev iedot manis rakstiitu specially for Crash apcereejumu par nacionaalisma teemu. Dod tik šurp. Man ar viņu ar bija par sho tēmu saruna. Ja reiz mēs uzstādām tādu mērķi, pag, kāds tas bija, ak jā, vardes rullzzz, tad jārēķinās ar zināmu opozīciju vienalga vai tu lieto pātagas vai burkāna metodi (vai abus kopā). Mans piedāvājums varētu būt'bērnu atšķiršana no mātēm jau uzreiz pēc dzimšanas un audzināšana īpašās iestādēs, kas speciāli paredzētas smadzeņu skalošanai. Efekts būtu vienreizējs (Orvela "1984" un filma "Equilibrium" varētu kalpot par paraugu). Ir ljoti liela atshkjiriiba, vai lieto paatagas vai burkaana metodi. Ja lieto paatagas metodi, ir ljoti liela opoziicija, jo opoziicija ir pret visu, ko uzspiezh. Ja lieto burkaana metodi, tad taa no aarpuses neizskataas peec uzspieshanas, taa izskataas peec taa, ka tu pats esi izdariijis izveeli. Un ja jau tu pats izveeleejies - pret ko opozicioneesi? Taapeec burkaana metode ir vieniigaa atbalstaamaa, nekur neder paatagas metode. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 21:04) Ar burkaana metodi ir taa probleema, ka vienmeer atrodas izleceeji, kas grib atshkjirties no visiem. Piedaavaaju saakumaa veikt sabiedriskaas domas izpeeti. Un tad popularizeet katrai cilveeku gruppai savu atbilstosho varzhu sugu. Nu piemeeram tautai pietiktu ar zaljajaam ezera vardeem - izleceejiem kraasaini-indiigaas muuzhzaljo tropu mezhu sugas.QUOTE(ShinChan) Ar pātagu, ar pātagu viņus. Mees dziivojam demokraatiski/kapitalistiskaa (vai kapitaaliski/demokraatiskaa kaa nu kuram labpatiikas) valstii. Jaaciinaas ir ar "godiigaam" un "demokraatiskaam" metodeem. Iesaakumam vareetu veelreiz gaazt valdiibu, lai budzhetaa atveel liidzekljus iepriekshmineetajam sociologjiskajam peetiijumam.-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE Ar burkaana metodi ir taa probleema, ka vienmeer atrodas izleceeji, kas grib atshkjirties no visiem. Piedaavaaju saakumaa veikt sabiedriskaas domas izpeeti. Un tad popularizeet katrai cilveeku gruppai savu atbilstosho varzhu sugu. Nu piemeeram tautai pietiktu ar zaljajaam ezera vardeem - izleceejiem kraasaini-indiigaas muuzhzaljo tropu mezhu sugas. Taa vienalga buus burkaanu metode, tikai uzlabota, pilnveidota. QUOTE Iesaakumam vareetu veelreiz gaazt valdiibu, lai budzhetaa atveel liidzekljus iepriekshmineetajam sociologjiskajam peetiijumam. Shaadai radikaalai metodei uzradiisies pretinieki, kas teikts: "Naudu nedod muusu algaam, bet dod kaut kaadu stulbu varzhu izpeetei!!!" To visu vajag dariit daudz leenaak, ar meeru, lai pretestiiba buutu nenoziimiiga. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:23 |