![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 21:21) Muusdienu sabiedriibai (taadiem kaa tu) tas tieshaam ir "tikai tamdeelj", tieshi taapeec jau es uzskatu, ka jaamaina cilveeku attieksme, vinju veertiibu modelis. To es iesaku dariit ar religjijas ievieshanu. Un religjiju VAR ieviest pakaapeniski, bez represijaam. Protams, tas buus process ar laiku 50-200 gadi, bet cerams, ka veel nav par veelu, un rezultaats var buut pirms cilveece sevi izniicina. deBUGa ieteica labas metodes kaa ar burkaana metodi vilkt cilveeci uz miermiiliibas pusi pie esoshaas kultuuras - jaaizmanto meedijus, lai tie, uz eshoshaa kultuuras modelja balstiitas izpeetes, veidotu cilveeku pasaules uztveri mums vajadziigaa virzienaa (meediju ietekme ir miiiilziiga). Un lai tiktu pie meediju kontroleeshanas arii nav obligaati jaaizmanto radikaalas metodes, kas novestu pie cilveeces pretestiibas meediju ticiibai. To jaadara ar viltu, galvenais ir apvienot meediju lielaakos magnaatus, paareejie sekos. Un shos magnaatus nav obligaati jaaapvieno kaa shiis idejas sekotaajus ar lozhmeteeja paliidziibu - var to dariit aroii patieshaam vinjiem liekot noticeet, vai arii vienkaarshi panaakot vadiibas mainju (tas nav iipashi radikaali - taa nav napaleona gaashana). Lai jaunaa vadiiba buutu muusu cilveeki, ar mums nepietiks, jaaveido atbalstiitaaju sekta. Tu esi nelabojams utopists ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:14 |