![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 21:20) Ar burkaana metodi ir taa probleema, ka vienmeer atrodas izleceeji, kas grib atshkjirties no visiem. Piedaavaaju saakumaa veikt sabiedriskaas domas izpeeti. Un tad popularizeet katrai cilveeku gruppai savu atbilstosho varzhu sugu. Nu piemeeram tautai pietiktu ar zaljajaam ezera vardeem - izleceejiem kraasaini-indiigaas muuzhzaljo tropu mezhu sugas. Doma interesanta, taču vai cilvēki ir pietiekami informēti par vardēm un to sugu daudzveidību? Vai nebūs tā, ka vienkāršļaužiem būs grūti atbildēt'uz šo jautājumu, jo vairums viņu nebūs bijuši Zoo tropu mājā un redzējuši lāsumaīnās kokpiržvardes vai Amazones lielkārpu krupi? Laikam jau tā informatīvā kampaņa tomēr papriekšu būtu jāveic. Iesākumā varētu izsludināt Varžu dienu vai pat nedēļu ar īpašu šai tematikai atvēlētu programmu: informatīvi semināri, zoo eksponātu demonstrējumi, zoologu lasījumi skolās un augstskolās, akcija "Vardēm būt" utt. Taču tam visam jānotiek nevis spontāni bet gan centralizēti, nezinu vai valdība ir gatava atvēlēt tam līdzekļus, varbūt Starptautiskais dabas fonds vai kāda cita NVO ir gatava uzņemties iniciatīvu? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 21:29) Ja iestaastiisim snowbordistiem, ka vinju varde ir baltaa deeljmugurvarde, tad vinji pashi paintereseesies par to, kas tas ir par zveeru, jo kaa tad nezinaasi, kas tas ir, ja tas ir tikai tev un ir kruti, ka tev tas ir. Un lielaakajai daljai kaadas sabiedriibas grupas daliibnieku ir tieksme par savu grupu izzinaat peec iespeejas vairaak, tas ieskaitiis grupas vardi-talismanu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:36 |