![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 21:47) QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 21:29) Doma interesanta, taču vai cilvēki ir pietiekami informēti par vardēm un to sugu daudzveidību? Vai nebūs tā, ka vienkāršļaužiem būs grūti atbildēt'uz šo jautājumu, jo vairums viņu nebūs bijuši Zoo tropu mājā un redzējuši lāsumaīnās kokpiržvardes vai Amazones lielkārpu krupi? Tur jau taa ideja, ka parastai tautai nav jaapiepuul savas smadzenes un jaadomaa, kaadu sugu izveeleeties. Meediji vienmeer var paruupeeties par cilveeku un piedaavaat populaaraako tautas klases risinaajumu. Bet "inteligjenci" taapat vien "nenopirksi" naaksies piedaavaat eksluziivos variantus kautvai taas pashas "lāsumaīnās kokpiržvardes" (Tikai maarketingam naaksies piestraadaat pie sugas nosaukuma. Iespeejams, ka naaksies atstaat latiinisko (Plankumsis Pirdulus) - izgliitotai tautai patiik sveshvaardi)Mjā, mjā, laikam sāku saprast uz kuru pusi tu deķi velc ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:32 |