![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 21:21) Muusdienu sabiedriibai (taadiem kaa tu) tas tieshaam ir "tikai tamdeelj", tieshi taapeec jau es uzskatu, ka jaamaina cilveeku attieksme, vinju veertiibu modelis. To es iesaku dariit ar religjijas ievieshanu. Un religjiju VAR ieviest pakaapeniski, bez represijaam. Protams, tas buus process ar laiku 50-200 gadi, bet cerams, ka veel nav par veelu, un rezultaats var buut pirms cilveece sevi izniicina. deBUGa ieteica labas metodes kaa ar burkaana metodi vilkt cilveeci uz miermiiliibas pusi pie esoshaas kultuuras - jaaizmanto meedijus, lai tie, uz eshoshaa kultuuras modelja balstiitas izpeetes, veidotu cilveeku pasaules uztveri mums vajadziigaa virzienaa (meediju ietekme ir miiiilziiga). Un lai tiktu pie meediju kontroleeshanas arii nav obligaati jaaizmanto radikaalas metodes, kas novestu pie cilveeces pretestiibas meediju ticiibai. To jaadara ar viltu, galvenais ir apvienot meediju lielaakos magnaatus, paareejie sekos. Un shos magnaatus nav obligaati jaaapvieno kaa shiis idejas sekotaajus ar lozhmeteeja paliidziibu - var to dariit aroii patieshaam vinjiem liekot noticeet, vai arii vienkaarshi panaakot vadiibas mainju (tas nav iipashi radikaali - taa nav napaleona gaashana). Lai jaunaa vadiiba buutu muusu cilveeki, ar mums nepietiks, jaaveido atbalstiitaaju sekta. Tu esi nelabojams utopists ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 21:34) Tu esi nelabojams utopists ![]() Es divreiz (man likaas, ka triisreiz, bet tresho reizi kaut kaa neatminos vairs) savaa dziivee esmu veicis konkreetaa ljauzhu grupaa (100-200 cilveeku) radikaalas paarmainjas, kuras abaas reizees uztveera izteikti preteeji. Bija cilveeki, kas bija par, bija kas radikaali pret, bija, kas nogaidiija. Tie, kas par, tie neveeleejaas izteikties publiski, jo baidiijaas no taa, ka var atgriezties vecaa sisteema, un vinji buus zaudeejushi savu reputaaciju. Tupretii tie, kas bija pret, tik ljoti iespiiteejaas pret radikaalo, ka galu galaa izmainjas tik tieshaam nebija ilglaiciigas. Cilveeks, grib lai viss buutu labaak, bet tajaa pashaa laikaa neveelas neko mainiit. Stulbs paradokss. Reaals paradokss. Nav veerts riskeet ar kritiski radikaalaam metodeem, jo to neizdoshanaas gadiijumaa buus stingri negatiiva attieksme pret to, ko sludinaaja shiis metodes pielietotaaji. Labaak neriskeet un leenaam. Ekonomikas naudas ieguldiishanas princips: "Neliec visas olas vienaa grozinjaa!" Buus lielaaks labums, ja pratiisim speet atrast kompromisu starp risku un pateereeto laiku. Un es neesmu nekas nelabojams. Manas smadzenes ir ljoti uzskatmainiigas, un es ruupeejos, lai taa buutu arvien. Es vieniigi mainu uzskatus, ja man pieraada preteejo. Un visi uzskatu, ko es, kaa droshi vien izskataas, aizstaavu taa, it kaa buutu pilniigi paarliecinaats par to pareiziibu, ir manaas aciis tikai visreaalaak(parasti) iespeejamie risinaajumi starp ljoti daudziem, kurus es nevienu nenoliedzu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:29 |