![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:03) Nebūt ar ne, vienkārši tās metodes man neliekas...īsti realizējamas. Te vajag ko rafinētāku. Jāsāk ar pāris žurnālistu apstrādi. iesākumā jāpārliecina divpusējās sarunās un tad lai viņš ņemas iekšēji savā kolektīvā un tad jau ne čiku ne grabu tas kļūs par avīzes oficiālo viedokli. Taču apstrādei jābūt rūpīgai un labi argumentētai. Demagoģijai jālīst kā no pārpilnības raga un vecais Gēbelss ar savām pamācībām te būtu īsti vietā. Atklāti sakot mēdiju pārvilkšana savā pusē man lekas tas smagākais posms šajā cīņā un uzvara iepriekš nav paredzama ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 22:41) Atklāti sakot mēdiju pārvilkšana savā pusē man lekas tas smagākais posms šajā cīņā un uzvara iepriekš nav paredzama ![]() Pietiktu paarvilkt kaut vienu daudzmaz zinaamu meediju, ja shim meedijam izdotos varzhu teemu paarveest par modes lietu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:19 |