![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Siriuss[FN] |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Tas ir veselīgi?
![]() -------------------- uh huh
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 22:48) QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:42) Aizsaulee jaaaizvada nevis smadzenju shuunas, bet aarpraatiigais laiks, ko mees esam pavadiijushi visu shito lasot un rakstot... Tur man naaksies tev piekrist... pa sho laiku vareeja pabarot kaadas 20 vardes (profesionaals varzhu eedinaataajs pat vairaak)...man pa šo laiku bija jāuzbliež kādas 3 esejas politiskajā psiholoģijā. Ak, es, forumatkarīgais ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 1 2004, 22:49) QUOTE(deBUGa @ Nov 1 2004, 22:48) QUOTE(edg @ Nov 1 2004, 22:42) Aizsaulee jaaaizvada nevis smadzenju shuunas, bet aarpraatiigais laiks, ko mees esam pavadiijushi visu shito lasot un rakstot... Tur man naaksies tev piekrist... pa sho laiku vareeja pabarot kaadas 20 vardes (profesionaals varzhu eedinaataajs pat vairaak)...man pa šo laiku bija jāuzbliež kādas 3 esejas politiskajā psiholoģijā. Ak, es, forumatkarīgais ![]() Ar tavaam speejaam muldeet nevajadzeetu buut probleemaam uzcept 3 esejas politiskajaa psihologjija. Politika tev patiik, psihologjija ir viena patiikami elastiiga lieta, stresa nav... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:35 |