![]() |
![]() |
tautietis |
![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
Cik zinu tie ir patlaban vienīgie tādi kursi kā kursi japāņu valodā, kas notiek rīgā. tos rīko kulturas akadeemijas nordistikas nodala [informaacija par kursiem klutuuras akadeemijas maajas lapaa] un pasniedzeejs ir kanno kaishiro. te var izlasiit kanno veestuli par kursiem japlv listei. jaa, un butu arii jauki, ja tiem, kam sii lieta patiesi pie sirds soreiz arii pieteiktos, jo ja nesanaaks savaakt pilnu grupu (8 cilveekus), tad kursi nenotiks. veestulee listei ir arii vajadziigaa kontaktinformaacija interesentiem. reklaamas beigas.
-------------------- |
![]() ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Sveiki visi,
kursi nu ir sākušies un tas priecē. Grupā pat ir divas meitenes, tas arī ir forši ;-), un bija iemaldījušies arī divi poļi, bet aizgāja prom. Nez kur viņi info izraka? Viņi gaidīja, ka kursi būs angļu-japāņu valodā. Žēl jau ir to cilvēku, bet vai tiešām mums ir tik lielas problēmas ar angļu valodu? Man, piemēram tik un tā visi materiāli ir vai nu krievu vai angļu, mūsu vienīgo bēdīgo vārdnīcu es vērā neņemu. Bet tauta nepiekrita pāriet uz eigo un divi rumpīši aizstaigāja tālēs zilajās. Pirmie iespadi īsumā: kursi ir OK, tikai darba organizācija LKA pieklibo, nevarēja atrast brīvas telpas, tajā, kuru atrada bija auksti un kursu materiālus Kaiširo nevarēja nokopēt, jo kopētājam toneris vai rullis bija izbeidzies. To pašu nelaimīgo poļu atnākšana arī par LKA darbu neko pozitīvu neliecina. 1. auditorijā jau notika kaut kāda lekcija ar videokamerām un nedaudz kuplāku studentu pūlku, varēja jau apvienot tās lekcijas :-))) Un mūs aizdzina uz 4. auditoriju. Tālāk pastāsts par zilbju ābeci un kandži, Kaiširo gan spītīgi negribēja teikt šo vārdu: "ābece", ļoti jauki vingrinājumi izrunā un izņēmumu gadījumu skaidrojums. Liekās, esmu dabūjis tieši to, ko vēlos un par ko maksāju. Vai vēl kāds negrib nākt? "Kopā jautrāk!" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 02:28 |