![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu ko, kuru krīze skārusi tik ļoti, ka grib pārdot savu pavisam nelietoto planšeti aka tabletu (skan briesmīgi)?
Vēl - es vispār neorientējos šāda tipa ierīcēs, so lieli zīmētāji varētu man ieteikt, kādas vispār ir labākās. Un kur dabūt. Tas viss kopumā ir vajadzīgs man pazīstamam, jaunam un spīdošam karikatūristam darba sfēras paplašināšanai. This post has been edited by +Chibi+: Mar 20 2009, 13:21 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hehe, arī domāju iegādāties šo tehnikas brīnumu, savādāk jāizmanto kaut kāds tur skeneris... nevajadzīga pārejas forma. Tā kā arī skatos, kur varētu dabūt izdevīgāk. Jā, Wacom esot labi, vismaz no man pazīstamiem cilvēkiem atsauksmes jau labas, tad pats arī domāju iegādāties kādu izstrādājumu no tā ražotāja. Vienreiz uzgāju info par tādu jaunu produktu kā "Cintiq", šķiet, pat ļoti saistošs, tikai... njā, cena tāda, khm, sālīta, ap Ls900-1800, atkarībā no modeļa.
Cerams, ka ar laiku varbūt nokritīsies, kad būs novecojis, vai palielināsies konkurence, kaut arī man liekās, ka wacom nav kas tāds, kam cena ātri kristos. Laikam jau tomēr pagaidām labākais, kur meklēt, būs dažādi ebayoīdi. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:24 |