![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu ko, kuru krīze skārusi tik ļoti, ka grib pārdot savu pavisam nelietoto planšeti aka tabletu (skan briesmīgi)?
Vēl - es vispār neorientējos šāda tipa ierīcēs, so lieli zīmētāji varētu man ieteikt, kādas vispār ir labākās. Un kur dabūt. Tas viss kopumā ir vajadzīgs man pazīstamam, jaunam un spīdošam karikatūristam darba sfēras paplašināšanai. This post has been edited by +Chibi+: Mar 20 2009, 13:21 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nopirku ebay`ā pilnīgi jaunu svaigu un skaistā kastītē - http://cgi.ebay.com/Wacom-Bamboo-Fun-Mediu...%3A1%7C294%3A50 + piegāde 39 $.
Kopā aptuveni 124 LS. Ļōti izdevīgi priekš jaunas grafiskās planšetes un pietam Wacom Bamboo fun A5. Nekādi nodokļi utt nebija jāmaksā pastā, bet kad sūtīju bija nelielas bažas, ka būs kkādi procenti, bet nekā. Atnāca tādā kastē, kurā iekšā bija oriģinālkaste.. šķiet tur tas triks. Ok, nešķiet - es zinu. Ja gribi patiešām labu un kvalitatīvu, bet negribi pārtērēt un paņemt pārāk krutu & pēc tam izrādās, ka nemaz nepatīk - tad iesaku šo. I love my wacom. ^^ EDIT &&& PELE arī ir iekļauta, kas ir ~ 40 $ vērta. ^^ EDIT II Piegāde bija apm 1.5 nedēļas laikā. This post has been edited by Art`a.: Mar 27 2009, 16:55 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:43 |