![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Paprika
![]() AniDB Tips: filma Kategorijas: Anthropomorphism, Conspiracy, Contemporary Fantasy, Fantasy, Horror, SciFi, Thriller Veiotāji: MADHOUSE, Sony Pictures Entertainment Reitings: 8.25 (2141) , Mana atzīme: 9 Stāsts par terapeiti un resnu ģēniju- zinātnieku, kuri kopā rada ierīci, ar kuras palīdzību iespējams iekļūt pacienta sapņos/murgos. Kāds nozog ierīci un cenšas izmantot to savā labā, viss saiet grīstē- realitāte saplūst ar sapņiem, viss kļūst neiespējami šizofrēnisks. Grafika kā jau filmai ir ļoti laba pēc manām domām. Īpaši piedomāts pie cilvēku kustībām un sejām- man tas viss likās sevišķi dabiski. Tur kaut kas tāds bija. Mēģinājums attēlot cilvēku iracionālos sapņus, manuprāt, ir izdevies. Nudien- es sajutu to psihodēlisko auru un tas man uzdzina sajūtas, kādas rodas pašam pamostoties no jocīga sapņa/murga. Dažbrīd es biju absolūti nespējīga saprast notiekošo, bet nu, kad esmu noskatījusies līdz galam, tad jau viss liekas daudz maz skaidrs... This post has been edited by FuschichO: May 1 2009, 10:44 -------------------- |
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Ļoti filozofiski un eksistenciāli jautājumi
![]() Gandrīz GiTS vai Evangelions tikai vieglākā formā.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |