![]() |
![]() |
Tamashi |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Beidzot sanjčmos ielikt savus zimejumus sheit
![]() Tą pa nopietnam zģmčju tikai puss gadu, respektģvi anime. Ilgi netiku pie scanera, tapčc ielieku tos tikai tagat. Shie bija wieni no tiem pirmajiem kurus uzzģmčju ar fonu. ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Es jau partaisiju tos. Un garumzimes tadas jo izmantoju PSP, nakosreiz garumzimes nelietosu. This post has been edited by Tamashi: Mar 24 2010, 11:40 |
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tātad, artnewb, atnāca sliktais onkulis ar ūsām kā ozoliem un uzaci kā sliedi, citiem vārdiem sakot - es.
Teiktu, ka pašlaik kopumā tavi darbi ir nutā. Nav baigie sūdi, bet ir iespējams viņus arī baigi uzlabot. Ja esi gatavs turpināt likt savas izpausmes iekš šī topika un neuzvedīsies, kā 12 gadīga maza meitene ar anoreksiju un žiletēm uzacīs par kritiku, būtu arī gatavs ieteikt kā tavus darbus varētu uzlabot. Piekrītu tam, ko saka citi, vajag uz baltām lapām strādāt. Rūtiņu lapām ir divas būtiskas problēmas, pirmkārt sūdīgs papīrs, otrkārt, ja ir rūtiņas tad tās iespaido tavu zīmēšanu, tādejādi, ka ir ne tik liekas līnijas, kas tev pašam/ai traucē saskatīt zīmējumu, bet arī, roka visdrīzāk ar laiku sāk kustēties līnijām līdzi. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:13 |