Anime: Made in latvia?, Pašreizējais projektu stāvoklis |
Anime: Made in latvia?, Pašreizējais projektu stāvoklis |
Haikis |
Aug 24 2007, 16:42
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 |
Uz doto brīdi visi iepriekš apspriestie projekti šajā pavedienā ir pamesti un netiek turpināti. Pavedieni ir slēgti un liekie, izdzēsti.
Nākotnē ir cerības uz vienu vai diviem māksliniekiem, kas varētu atsākt darbu pie anime stila zīmētas filmas Latvijā, tomēr nekas nopietns pagaidām netiek apspriests. Iespējams ir vērts papildināt esošo pavedienu ar potenciālajiem komiksu zīmētājiem Latvijā. Ar cieņu, moderators? This post has been edited by Haikis: Aug 24 2007, 16:43 |
Quaddro |
May 4 2009, 12:36
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-May 09 |
Es redzu ka jus te runajat par anime taisisanu Latvija, un jus varetu izmantot Adobe Flash CS4 Proffesional, es izmantoju so programmu, un varetu jums uzprogrammet kautko, es ari zimeju mangu... vieniga problema butu, ka izskatas, ka te pilnigi nevienam nav laika kautko tadu darit, vai ari pareizak sakot - ir slinkums kautko pasakt.
Un, pec manam domam ir velviena problema: stasts. Kas mes vienkarsi na halava animesim ka kautkas staiga pa ielu un nomirst? Mums vajag normalu stastu izdomat, kas ir loti sarezgiti. |
FuschichO |
May 4 2009, 12:47
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Mums vajag normalu stastu izdomat, kas ir loti sarezgiti. Viens salvijas kāsis un stāsts gatavs. Nu vispār- ir cilvēki ar un ir cilvēki bez talanta izdomāt stāstus. Iesaku atrast tādu, kuram tie paši no mutes birst ārā. Tādu nav tik maz kā varētu likties. Mums tepat forumā ir daži cilvēki, kas aizraujas ar rakstīšanu. Nedomāju, ka viņi īpaši stīvētos uzrakstīt scenāriju. -------------------- |
Sigfa |
May 4 2009, 17:59
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
Viens salvijas kāsis un stāsts gatavs. Nu vispār- ir cilvēki ar un ir cilvēki bez talanta izdomāt stāstus. Iesaku atrast tādu, kuram tie paši no mutes birst ārā. Tādu nav tik maz kā varētu likties. Mums tepat forumā ir daži cilvēki, kas aizraujas ar rakstīšanu. Nedomāju, ka viņi īpaši stīvētos uzrakstīt scenāriju. drugs'R'bad; besides, zem salvijas nekaa dizhaa rakstiishana nesanaaks. Un man patiik tava impliciitaa noraade uz sevi, lol. she, inspiraacijai. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:00 |