![]() |
![]() |
Selene () |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-June 08 ![]() |
Es dzgan cītīgi lasīju topiku par to,kur var mācīties Japāņu valodu,un kā katrs vēlas mācīties,meklē iespējas vai kā jau mācās.
Nu tad,tākā topiks dzgan sens,gribējās jautāta kā Jums visiem ir veicies? :] Kādu veidu izvelējāties? Cik tālu esat tikuši [piem,.kursi,skolas] ? Kādi ieteikumi citiem? ![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Un kāds var pateikt- vai ir reāla praktiska jēga likt JLPT, jeb tas ir tikai priekš show off? Ceru, ka tas vēl netika apspriests
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Un kāds var pateikt- vai ir reāla praktiska jēga likt JLPT, jeb tas ir tikai priekš show off? Ceru, ka tas vēl netika apspriests praktiska jeega ir, obviously, tieshi taada pati kaa jebkuras citas valodas proficiency testiem, viss atkariigs kur un kaa taisies valodu izmantot. Es zinu tikai to, ka dziivu kakjeenu aprok zemee, lai tas nesmirdeetu, un to, ka lai skatiitos animes/filmas nekaadus testus likt nevajag. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es zinu tikai to, ka dziivu kakjeenu aprok zemee, lai tas nesmirdeetu, un to, ka lai skatiitos animes/filmas nekaadus testus likt nevajag. Paldies, mamma, es to nezināju. Tas noteikti mani izglāba no šausmīga apkaunojuma, cenšoties nolikt testu ar "kawaii" un "kakoii" skilliem. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tas mani izglāba no šausmīga apkaunojuma. Briinishkjiigi, buushu ko veertiigu izdariijis shodien for a change. EDIT: Nu jaa, meegjinaajis gan neesmu, bet cik sapratu tas JLPT ir actually diezgan smags, mums tur japaanaa piedaavaaja vinju gada beigaas kaartot (kjipa visu gadu bija jaapilda uzdevumu graamatinjas, ja ciitiigi pilda, tad tas JLPT nihil est), un staastiija, ka esot galvenokaart labi jaapaarzina tieshi rakstiskaa valoda, bet, taakaa man prioritaate bija maaceet sarunaaties, nemaz nemeegjinaaju vinju likt un labi vien ir, vairs atceros kaadus tikai paaris hieroglifus, un pat katakana miglaina palikuse. This post has been edited by Sigfa: May 4 2009, 23:19 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:00 |