![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Pēc jusu domam kads ir labakais anime no tiem ko esat skatijušies?
Man no visiem anime ko esu redzejis visvairak patika ''Candidate for Goddess'' to es varetu skatīties un skatīties žēl ka tam anime tikai 15 serijas taka pamaz. -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
pec manam domam ir pasas labakas animes; ima soku ni iru boku, Eureka seven, Erementar Gerad, full moon, Kamisama Kazoku, Lovely Complex, Bokura ga ita << ir jau vel dazas tadas, kas pec manam domam ir visslabaakas =))
protams tadas ka: chrno crusade, DN Angel, midori no hibi, fruits basket, Law of Ueki utt. ari ir loti labas =) loti gruti, vismaz man, ir pateikt, ka kautkada anime man ir viss milaka, jo tadas man loti daudz xd tiesi viena konkreta nebus =] p.s QUOTE P.S. Un tas nebūt nav daudz - otaku.lv dažs labs ir redzējis vairāk nekā 0,5k anime. P.P.S. Un par pokezpeak arī var dabūt kādu vārnu. atvainojos, ka iejaucos cita sarunas, bet ... 1x piekriitu, tas nava daudz, jo es personigi esmu noskatijies ~200 animem =) un pat varbuut virs ![]() ![]() 2x wtf ir pokezpeak? vnk fascinejos vards ko 1x muza redzeju/dzirdeju + neko neredzeju sini topika kuram varetu so vardu piesaistiit =/ ja nu vieniigi tas vards nava kautkads otaku (nevis sii saita varda bet... pasi zinat..) bet kautkads chainiizeru ![]() This post has been edited by hollow: May 29 2009, 22:14 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 15:44 |