![]() |
![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
mans cars pati izdomāju
![]() ![]() ![]() ![]() Sakiet kļūdas ![]() |
![]() ![]() |
Saimons |
![]()
|
Zinu kļūdas utt.. Nepievērsiet uzmanību krūšu galiem, ja es būtu dievs zēniem krūšu galu nebūtu, viņiem no tiem tāpatās nav jēgas
![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Nepievērsiet uzmanību krūšu galiem, ja es būtu dievs zēniem krūšu galu nebūtu, viņiem no tiem tāpatās nav jēgas ![]() hmmm are u a boy or a girl? XD ja zeens, tad iedomajies sevi bez tiem ![]() -------------------- |
Saimons |
![]()
|
hmmm are u a boy or a girl? XD
ja zeens, tad iedomajies sevi bez tiem ![]() [/quote] Aivar, ja es būtu zēns, es neko tādu neiedomātos ![]() ![]() ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
[quote name='Saimons' date='May 31 2009, 22:09' post='135125']
hmmm are u a boy or a girl? XD ja zeens, tad iedomajies sevi bez tiem ![]() [/quote] Aivar, ja es būtu zēns, es neko tādu neiedomātos ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote] hmmm ![]() es zinu, tev vnk nelaimejas ar kadu zeenu taja joma XD tadel tu ta saki ![]() p.s wtf? ka tu zini manu vardu? ![]() im to faking famous ![]() -------------------- |
Saimons |
![]()
|
hmmm
![]() es zinu, tev vnk nelaimejas ar kadu zeenu taja joma XD tadel tu ta saki ![]() p.s wtf? ka tu zini manu vardu? ![]() im to faking famous ![]() [/quote] Nē, man ar zēniem viss kārtībā ![]() ![]() Man ir spejas tā es zinu tavu vārdu.. ![]() ![]() ![]() Nu lab vnk tu man esi draugos ![]() Un vēl kas nemaini identitāti plīīīZZ ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
Nu lab vnk tu man esi draugos ![]() Un vēl kas nemaini identitāti plīīīZZ ![]() NO SHIT! O_o man ![]() nu pavisam forsi, grrr... kas tik neatklajas pec ilgiem laikiem XD cilveki no otaku, kas man draugos ir, bet man nava ne mazakas nojausmas, kas tie tadi ir ... ![]() "VATSON, tas taks pavisam vnk" es iet meklejumos ![]() p.s "es tals teicu, vantson, tas bija vnk" atradu O_o recka tas otrs nezvers mani atrada dr.lv .. . .. .. ..... .. .. im going to virtual world, or cs world XD yeah baby i go kill newbz >.< p.p.s t.i "es taks teicu, vatson, tas bija vnk" ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:32 |