![]() |
![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
mans cars pati izdomāju
![]() ![]() ![]() ![]() Sakiet kļūdas ![]() |
![]() ![]() |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
heheheee
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bērni, beidziet čatot forumā!
Šitādi posti nevienu izņemot jūs pašus un tieši pašlaik neinteresē: heheheee ![]() Iesaku sūtīt viens otram PM vai izrunāties kādā čatā, ja gribas vnk parunāt! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Bērni, beidziet čatot forumā! Šitādi posti nevienu izņemot jūs pašus un tieši pašlaik neinteresē: heheheee ![]() Iesaku sūtīt viens otram PM vai izrunāties kādā čatā, ja gribas vnk parunāt! nu tujau ar vnk parunajies ![]() anyway, man pm nesuutas O_o nevaru nevienam aizsuutit, vairs laikam kad nee, tapatas ka editot savus postus un vel daudzas citas lietas sini foruma ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
nu tujau ar vnk parunajies ![]() anyway, man pm nesuutas O_o nevaru nevienam aizsuutit, vairs laikam kad nee, tapatas ka editot savus postus un vel daudzas citas lietas sini foruma ![]() Neredzu, kur es vnk parunājos. Editošanu es tev aizliedzu, jo tu editēji savus postus līdz nepazīšanai. Nekam citam nevajadzētu būt aizliegtam. PM nesūtīšanās iemesls parasti, kā jau Saimons teica, ir tas, ka pasta kaste ir pilna. Padzēs saglabātās vēstules, pamēģini tad atkal. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:49 |