![]() |
![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
mans cars pati izdomāju
![]() ![]() ![]() ![]() Sakiet kļūdas ![]() |
![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
kakla varetu būt garāks un atslēgas kauli krietni par zemu.
p.s čatam ir skype, msn vai pm un vēl nez kādi brīnumi -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
kakla varetu būt garāks un atslēgas kauli krietni par zemu. p.s čatam ir skype, msn vai pm un vēl nez kādi brīnumi velko ne? man vinas vel skypa dabut, nepaldies ![]() anyway, par teemu ... parziime ziimejumu izlabojot dazas nosauktas kludas un ieposto, baigi gribas redzet to, biku uzlabotaka versija ![]() -------------------- |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
velko ne?
man vinas vel skypa dabut, nepaldies ![]() anyway, par teemu ... parziime ziimejumu izlabojot dazas nosauktas kludas un ieposto, baigi gribas redzet to, biku uzlabotaka versija ![]() [/quote] Kapēc viņas man jau vienalga.. You piss me off! ![]() Par zīmējumu, jā labi es izlabošu kļūdas un tad iepostošu ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
QUOTE Kapēc viņas man jau vienalga.. You piss me off! ![]() dunt cry ![]() i didn't meant it like that ... p.s if u know me just a lil bit, then finding in skype is easy ![]() p.p.s ar nepacietiibu gaidiisu remaked to pedejo ziimejumu ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:20 |