![]() |
![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
mans cars pati izdomāju
![]() ![]() ![]() ![]() Sakiet kļūdas ![]() |
![]() ![]() |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
heheheee
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bērni, beidziet čatot forumā!
Šitādi posti nevienu izņemot jūs pašus un tieši pašlaik neinteresē: heheheee ![]() Iesaku sūtīt viens otram PM vai izrunāties kādā čatā, ja gribas vnk parunāt! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Bērni, beidziet čatot forumā! Šitādi posti nevienu izņemot jūs pašus un tieši pašlaik neinteresē Iesaku sūtīt viens otram PM vai izrunāties kādā čatā, ja gribas vnk parunāt! Redzu ka moderatora ieteikumu neesat ņēmuši vērā... ![]() Dubultbrīdinājums, ja aiz šī posta turpināsies čats, topiks tiks slēgts. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:21 |