![]() |
![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
mans cars pati izdomāju
![]() ![]() ![]() ![]() Sakiet kļūdas ![]() |
![]() ![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Zīmējums neslikts, bet iesaku mazliet pamācīties viarāk proporcijas un taisīt tēus nedaudz vairāk 3-dimensionālus [šobrīd izskatās nedaudz palkani un uz sāniem izstiepti].
Taču tas visdrīzāk nāks ar laiku ^^ Ko varu ieteikt: Nedaudz vairāk piestrādā pie sejām, tieši emocijām. šobrīd visas šķiet pat ļoti, ļoti līdzīgas, ar minimālām izmaiņām. Piemēram meitenei[domāju, ka čars augšpusē ir meitene] derētu nedaudz piemiegt acis, lai izskatītos vairāk viltīgi. Zēnam[čars lejā, ar zvaigzni pierē[kā izskatās]] nedaudz izteiteiktāk uzacis un plakstiņus. Nebaidies no spēcīgākām emocijām zīmējumos, tas padara attēlu dzīvīgāku. Lai nu kā, tavs stils ir mīlīgs un simpātisks. Jāsaka, ka man patīk ^^ Tev vēl ir daudz ko mācīties un augt, taču savs potenciāls ir. Iesaku - nebaidies eksperimentēt ar emocijām un formām. Prieks redzēt, ka darbi +/- izstrādāti un ar aptuvenu fonu ^^ Turpini! -------------------- |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Zīmējums neslikts, bet iesaku mazliet pamācīties viarāk proporcijas un taisīt tēus nedaudz vairāk 3-dimensionālus [šobrīd izskatās nedaudz palkani un uz sāniem izstiepti]. Taču tas visdrīzāk nāks ar laiku ^^ Ko varu ieteikt: Nedaudz vairāk piestrādā pie sejām, tieši emocijām. šobrīd visas šķiet pat ļoti, ļoti līdzīgas, ar minimālām izmaiņām. Piemēram meitenei[domāju, ka čars augšpusē ir meitene] derētu nedaudz piemiegt acis, lai izskatītos vairāk viltīgi. Zēnam[čars lejā, ar zvaigzni pierē[kā izskatās]] nedaudz izteiteiktāk uzacis un plakstiņus. Nebaidies no spēcīgākām emocijām zīmējumos, tas padara attēlu dzīvīgāku. Lai nu kā, tavs stils ir mīlīgs un simpātisks. Jāsaka, ka man patīk ^^ Tev vēl ir daudz ko mācīties un augt, taču savs potenciāls ir. Iesaku - nebaidies eksperimentēt ar emocijām un formām. Prieks redzēt, ka darbi +/- izstrādāti un ar aptuvenu fonu ^^ Turpini! Pāldies par to ko uzrakstiji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:13 |