![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Lestats |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
nu sāksim ar mani.
-------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu labi, tev taisniiba. Jebkuraa gadiijumaa veerteeju tavu, un liidz ar ko ariidzan savu, sigu ar 13 balleem no 13.
|
fui |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 25-June 09 ![]() |
Un kā ar manu? Man grūti komentēt iepriekšējos, jo svarīgākais jau ir teikts.
-------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Un kā ar manu? Man grūti komentēt iepriekšējos, jo svarīgākais jau ir teikts. ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
fui |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 25-June 09 ![]() |
![]() Srsly (nesist par vecu mēmi, es vnk nespēju noturēties) This post has been edited by fui: Jun 25 2009, 22:05 -------------------- ![]() |
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
Par tavu es dotu kādus 6/10.... oriģināls, bet man nepatīk tas, ka aplis nav noslēgts, ja es peintā gribētu aplīti dzeltenu, tad man visa bilde paliktu dzeltena, tas nebija meisterīgi. Ņemot vērā, ka tu viņu nolādēji googlē vai vēl kaut kur citur, tad es tev nedošu vairāk par 6/10....
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 15:15 |