![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
SkatZ |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 1-December 08 ![]() |
![]() http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...me.php?id=10270 The modern-day story centers on a present-day story about a detective, a young man, a virus researcher, a, and a cat mascot character who are brought together in the Tokyo neighborhood of Shibuya by bizarre events with worldwide implications. Mazliet slinkums tūlkot latviešu valodā, bet nu vispārībā, par stāstu ir grūti secināt jo vēl tā ir tikai pirmā sērija, bet nu ir actions un ir mazliet nesaprašana kas notiek vispārībā. Laiki ir mūsdienīgie, tapē redzēsiet cīņas ar pistolēm un tādiem ieročiem ![]() Vispārība, šis ir ļoti gaidīts anime, jo nāk no type-moon kuri savā veidā ir diezgan populāri. Animācijas ir diezgan high quality. Man patika pirmā sērija ![]() (Es pareizi visu izdarīju? ![]() This post has been edited by SkatZ: Jul 6 2009, 14:12 |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja citee, tad links no kurienes - shajaa gadiijumaa laikam imdb. Nemaz nezinaaju, ka jau ir laukaa, shitais shkjita daudzmaz jeedziigs, bet lielas ceriibas nelieku, vakaraa noskatiishos un doshu fiidbaku.
This post has been edited by Sigfa: Jul 6 2009, 13:56 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:56 |